Меню
    ТОВ «Підприємство Медтехсервіс» з успіхом представило свою продукцію на виставці PUBLIC HEALTH 2023.
  1. Головна
    1
  2. Новини
    2
  3. ТОВ «Підприємство Медтехсервіс» з успіхом представило свою продукцію на виставці PUBLIC HEALTH 2023.
    3

ТОВ «Підприємство Медтехсервіс» з успіхом представило свою продукцію на виставці PUBLIC HEALTH 2023.

ТОВ «Підприємство Медтехсервіс» успішно взяло участь у 31 міжнародній медичній виставці PUBLIC HEALTH, яка відбувалася з 29-31 березня 2023 року в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у місті Київ, Україна. PUBLIC HEALTH є найбільшою медичною виставкою в Україні, на якій зібралися провідні виробники та дистриб’ютори обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн.
Участь у виставці взяли 74 учасники, серед яких були провідні представники медичної галузі. Загалом виставку відвідали 3494 медичні фахівці з різних куточків України, що створило унікальну платформу для обміну досвідом та встановлення партнерських зав’язків. 
Ми успішно презентували свою продукцію та послуги на виставці. Ми знайшли нових клієнтів та дистриб’юторів, а також досягли домовленостей щодо укладення контрактів після завершення заходу.
Участь в 31 міжнародній медичній виставці PUBLIC HEALTH стала важливим кроком для розвитку ТОВ «Підприємство Медтехсервіс» і підтвердженням нашої присутності на ринку медичних послуг та обладнання. Ми продовжуємо працювати над вдосконаленням своїх продуктів та розширенням співпраці для забезпечення максимальної якості та доступності медичних рішень.